Velkommen til SKS Ungdom

Her har du mulighed for at udvikle dig som sejler, hvad enten du er ny eller erfaren. Bliv en del af et fællesskab, hvor der er fokus på at have det sjovt sammen, uanset om vi træner i klubben, sejler på tur eller deltager i kapsejlads.

Skovshoved Sejlklub tilbyder undervisning i Optimistjolle for de ca. 8-12 årige og i Fevajolle for aldersgruppen ca. 10-14 år. For de lidt større ungdomssejlere i alderen ca. 14-18 år er der mulighed for at sejle 29’er, Hobie Cat og J70.

Træningen foregår tirsdage og torsdage i hovedsæsonen, som varer fra medio april til medio oktober, afbrudt af sommerferie i juli. Tilrigning af jollerne foregår fra ca. kl. 17 ved SKS Ungdoms Jollehus.

Vi optager nye ungdomssejlere løbende henover sæsonen. Træningen tilpasses den enkelte sejlers niveau og forudsætninger.
Skriv til ungdom@skovshovedsejlklub.dk eller kig forbi til en træningsaften og hør nærmere.

SKS Ungdoms facebookgruppe bliver træning og øvrige aktiviteter koordineret i løbet af sæsonen.

Forælderkontakt for optimistjollesejlerne: Søren S. Morgen (far til Ferdinand) – mail: s@smorgen.dk – tlf: 26 22 00 11

Trænerkontakt for ungdomsafdelingen: Asger A. Dath – mail: a@asgerdath.com – tlf. 20 67 95 35

Krav
Det er et krav, at man er medlem af Skovshoved Sejlklub for at deltage i aktiviteterne i ungdomsafdelingen. Derudover betales et gebyr, som dækker udgifter til trænere m.m.

Man er som ny sejler velkommen til at prøve at sejle med nogle træningsaftener, inden man beslutter sig for tilmelding til sæsonen.

Klubbens både
Skovshoved Sejlklubs Ungdomsafdeling råder over et større antal joller, som giver mulighed for at komme igang med at sejle uden at anskaffe sin egen båd:

–     18 Optimistjoller

–     4 Fevajoller

–     2 29’ere

–     3 Hobie Cat 16 SPI

–     2 J70

 Links

Facebook (SKS Ungdom)

Indmeldelse i Skovshoved Sejlklub (klubkontigent)

Tilmelding til træning i SKS Ungdom m.m.

Optimist Class Denmark

Fevaklub Danmark

29er klub Danmark

Hobie Cat Danmark

MULIGHEDER FOR SEJLADS

Sejlerskole

Lær at sejle

Ungdom

Vild med vand?

J/70 sejlads og kapsejlads

Hobie Cat

Øresunds største fleet

Sailing Concept

Firmasejlads

Klubbens flåde af både

Lej en båd

Er du bådejer – så er SKS noget for dig

Vi tilbyder brug af vores faciliteter på havnen, herunder bl.a. brug af Sejlerhuset med køkken, opholdsrum, omklædning og bad og klublokalet i forbindelse med Sejlklubbernes Spisehus, hvor du som medlem også får rabat.

Vi repræsenterer dig i havnebestyrelsen, så din stemme bliver hørt om stort og småt på havnen. Vi er altid åbne for idéer og forslag.

Vi har et godt fællesskab, snakker sammen og holder øje med hinandens både. Sæt en SKS-stander i riggen (udleveres gratis til medlemmer) eller en streamer på båden, så bliver der holdt ekstra øje med din båd. Vi advarer og hjælper også hinanden i forbindelse med ekstreme vejrforhold som f.eks. ekstra høj vandstand og/eller storm.

Klubben kan som medlem af Dansk Sejlunion give dig adgang til yderligere viden, kurser og ressourcer fra dem og adgang til at stille op i forskellige kapsejladser landet over.

Velkommen som bådejer i klubben.

Har du prøvet Sejlklubbernes Spisehus?

De nye værter hedder Peter og Stephanie og er henholdsvis uddannet kok og tjener. De har begge drevet bl.a. Glyptotekets Café i 8 år og været en del af branchen i mange år. De brænder begge to for det gode køkken med friske danske råvarer.

Som Peter siger: ”Det skal være hyggeligt og uformelt at besøge Spisehuset og vores lille Take-away Café. Vi glæder os til at servere klassisk dansk og fransk mad til sejlere og andre gode folk”

Medlemmer af SKS kan få dagens ret eller en burger og en øl eller vand til en særlig klubpris. Ring for bordbestilling her: 39 64 30 46

Information og menu: sejlklubbernesspisehus.dk

Følg med

 

Følg vores Facebook-side for de nyeste nyheder og begivenheder

 

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os

40 21 61 05