Skovshoved Sejlklub

Skovshoved Sejlklub er din lokale sejlklub med historiske rødder i Skovshoved. Klubben fyldte 100 år i 2022.

Klubben er samlingspunkt for alle sejlere – herunder også motorsejlere – men også for sejlsportens venner, forældre til sejlere m.m.

Klubben har en aktiv ungdomsafdeling, hvor du kan starte i Optimistjolle i en helt ung alder og avancere videre til større joller senere. I 2023 indviede vi et nyt flot Jollehus midt på Skovshoved Havn lige foran jollerampen, som giver vores ungdomsafdeling de bedste rammer for at dyrke jollesporten. Jollesejlerne råder også over faciliteter i bygningen “Sandslottet” på havnen, så der mangler virkelig ikke noget!

Vi har en stor sejlerskole for voksne, hvor du bl.a. kan tage duelighedsbevis og i øvrigt lære at sejle både som begynder og mere øvet. Klubben har en flåde på 10 forskellige kølbåde, som bruges i undervisningen. De ligger fortøjret lige foran klubbens Sejlerhus, hvor du finder både omklædningsrum, bad, opholdsstue, køkken og værksted. Bedre faciliteter skal man lede længe efter!

Vi har Øresunds største og mest aktive Hobie Cat afdeling, hvis du vil sejle hurtig katamaran. Der er også mulighed for at sejle Laserjolle.

Vi har 2 stk. J/70 sportsbåde, så hvis du mere er til kapsejlads i hurtige kølbåde, så er det også muligt.

Som bådejer får du adgang til et hyggeligt fællesskab i klubben og til klubbens lokaler og faciliteter, herunder rabat på mad i Sejlklubbernes Restaurant. Det giver også adgang til at stille op i diverse kapsejladser under Dansk Sejlunion.

Klubben arrangerer flere stævner i løbet af året og råder både over en dommerbåd og en hel flåde af RIB gummibåde. Gummibådene bruges også dagligt af ungdomsafdelingens trænere som følgebåd til træning, så sikkerheden er i top.

Sidst men ikke mindst har vi et hyggeligt klublokale og kontorfaciliteter i forbindelse med Sejlklubbernes Spisehus i nordenden af havnen, hvor du som medlem også får rabat på noget af maden i restauranten.

Medlemskab af klubben er delt op i 2 dele:

  1. Et basis medlemskab af klubben, som er obligatorisk for alle. Det er relativt billigt.
  2. Et tillægskontingent til basis medlemskabet, hvis du gerne vil sejle i klubbens både. Det koster lidt mere end basis medlemskabet.

På denne måde sikrer vi et “retfærdigt” kontingent, hvor du kun betaler til klubbens både, hvis du bruger dem. Er du derimod bådejer og sejler i egen båd, så skal du selvfølgelig ikke betale til klubbens både, men kun give et mindre bidrag til de øvrige klubfaciliteter.

 

 

MULIGHEDER FOR SEJLADS

Sejlerskole

Lær at sejle

Ungdom

Vild med vand?

J/70 sejlads og kapsejlads

Hobie Cat

Øresunds største fleet

Sailing Concept

Firmasejlads

Klubbens flåde af både

Lej en båd

Er du bådejer – så er SKS noget for dig

Vi tilbyder brug af vores faciliteter på havnen, herunder bl.a. brug af Sejlerhuset med køkken, opholdsrum, omklædning og bad og klublokalet i forbindelse med Sejlklubbernes Spisehus, hvor du som medlem også får rabat.

Vi repræsenterer dig i havnebestyrelsen, så din stemme bliver hørt om stort og småt på havnen. Vi er altid åbne for idéer og forslag.

Vi har et godt fællesskab, snakker sammen og holder øje med hinandens både. Sæt en SKS-stander i riggen (udleveres gratis til medlemmer) eller en streamer på båden, så bliver der holdt ekstra øje med din båd. Vi advarer og hjælper også hinanden i forbindelse med ekstreme vejrforhold som f.eks. ekstra høj vandstand og/eller storm.

Klubben kan som medlem af Dansk Sejlunion give dig adgang til yderligere viden, kurser og ressourcer fra dem og adgang til at stille op i forskellige kapsejladser landet over.

Velkommen som bådejer i klubben.

Har du prøvet Sejlklubbernes Spisehus?

De nye værter hedder Peter og Stephanie og er henholdsvis uddannet kok og tjener. De har begge drevet bl.a. Glyptotekets Café i 8 år og været en del af branchen i mange år. De brænder begge to for det gode køkken med friske danske råvarer.

Som Peter siger: ”Det skal være hyggeligt og uformelt at besøge Spisehuset og vores lille Take-away Café. Vi glæder os til at servere klassisk dansk og fransk mad til sejlere og andre gode folk”

Medlemmer af SKS kan få dagens ret eller en burger og en øl eller vand til en særlig klubpris. Ring for bordbestilling her: 39 64 30 46

Information og menu: sejlklubbernesspisehus.dk

Følg med

 

Følg vores Facebook-side for de nyeste nyheder og begivenheder

 

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os

40 21 61 05