Hobie sejlads

Hobie Cat’en er en hurtig og sjov katamaranklasse,  med sejlere fra 15 – 70 år. Det kræver en del øvelse at styre farten og kræfterne, og besætningsvægten bør være  110 – 150 kg. Til stævner skal man veje mindst  129,4 kg (119 kg. for visse ungdomstævner). Hobiesejlads kræver våddragt eller tørdragt, da badeture forekommer !

Hobie klassen er kendt for vores ”hobie way of life” – der udmønter sig i stor hjælpsomhed, afslappet stil og hyggelige arrangementer.  Vi er en del af en stor verdensomspændende organisation med rigtig mange store internationale stævner. Se mere på DHCA’s  hjemmeside :  www.denmark.hobieclass.com

I Skovshoved Sejlklubs Hobie afdeling (fleet 815) er vi p.t. 40 sejlere. Vi træner fra Skovshoved hver weekend (når vejret tillader) i vintermånederne og torsdag i den varmere tid med, efterfølgende grillmad. Vi afholder i år desuden en træningsweekend, to hobiestævner og flere sociale tøraftener  i Skovshoved.

Vi instruerer og hjælper meget gerne nye hobiesejlere, men egentlig sejlerskole holder vi ikke. Det kræver derfor god jolleerfaring at sejle i klubhobierne.

Hobieafdelingen har sin egen Facebookside ”Hobie Fleet 815”, hvor træning, ture, stævner og  arrangementer  annonceres eller aftales.

SKS råder over tre Hobie 16 Spi til klubsejlads. Sejl mm.opbevarer vi i en container på havnen, og vi har tre trailere, til at køre vores hobier omkring på, til stævner herhjemme og i udlandet.

Hobie information
Claus Engelsen
henrietteogclaus@hotmail.com

Hobie er sjovt

MULIGHEDER FOR SEJLADS

Sejlerskole

Lær at sejle

Ungdom

Vild med vand?

J/70 sejlads og kapsejlads

Hobie Cat

Øresunds største fleet

Sailing Concept

Firmasejlads

Klubbens flåde

Lej en båd

Er du bådejer – så er SKS noget for dig

Vi tilbyder brug af vores faciliteter på havnen, herunder bl.a. brug af Sejlerhuset med køkken, opholdsrum, omklædning og bad og klublokalet i forbindelse med Sejlklubbernes Spisehus, hvor du som medlem også får rabat.

Vi repræsenterer dig i havnebestyrelsen, så din stemme bliver hørt om stort og småt på havnen. Vi er altid åbne for idéer og forslag.

Vi har et godt fællesskab, snakker sammen og holder øje med hinandens både. Sæt en SKS-stander i riggen (udleveres gratis til medlemmer) eller en streamer på båden, så bliver der holdt ekstra øje med din båd. Vi advarer og hjælper også hinanden i forbindelse med ekstreme vejrforhold som f.eks. ekstra høj vandstand og/eller storm.

Klubben kan som medlem af Dansk Sejlunion give dig adgang til yderligere viden, kurser og ressourcer fra dem og adgang til at stille op i forskellige kapsejladser landet over.

Velkommen som bådejer i klubben.

Har du prøvet Sejlklubbernes Spisehus?

De nye værter hedder Peter og Stephanie og er henholdsvis uddannet kok og tjener. De har begge drevet bl.a. Glyptotekets Café i 8 år og været en del af branchen i mange år. De brænder begge to for det gode køkken med friske danske råvarer.

Som Peter siger: ”Det skal være hyggeligt og uformelt at besøge Spisehuset og vores lille Take-away Café. Vi glæder os til at servere klassisk dansk og fransk mad til sejlere og andre gode folk”

Medlemmer af SKS kan få dagens ret eller en burger og en øl eller vand til en særlig klubpris. Ring for bordbestilling her: 39 64 30 46

Information og menu: sejlklubbernesspisehus.dk

Følg med

 

Følg vores Facebook-side for de nyeste nyheder og begivenheder

 

Vores sponsorer

Bliv sponsor

Vores sponsorer/støtter

Bliv sponsor

Skriv til os

40 21 61 05