J/70 – den mest aktive kølbådsklasse i Danmark

Skovshoved Sejlklub har 2 stk. J/70 sportsbåde som bruges til kapsejlads og til træning på Øresund i sejlads med en moderne planende sejlbåd med bovspryd og gennaker. J/70 er generelt en nem båd at sejle, men kræver virkelig samarbejde og kundskaber, hvis du vil sejle hurtigt. Det er virkelig sjovt af sejle over 10 knob i en kølbåd!

Vi deltager både i træning og aftenmatch med vores naboklubber på Øresund. Der er et meget positivt og voksende sejlermiljø omkring J/70, som vi selvfølgelig tager aktivt del i.

J/70 i SKS er et tilbud til dem, som har lært at sejle f.eks. i en Match 28 og gerne vil et skridt videre og prøve nye udfordringer. Der vil løbende gennem sæsonen blive tilbudt prøvesejlads og undervisning til dem, som måtte ønske det. Er du f.eks. allerede en del af sejlerskolen og dermed allerede betaler flåde-kontingent, så er dette tilbud inkluderet i dit kontingent. Ellers skal du som medlem også betale flåde-kontingent for at sejle J/70.

Kontakt Jan Peter Andersen og hør nærmere om mulighederne. Mobil: 20 73 60 45    Email: jpandersen@yahoo.com

MULIGHEDER FOR SEJLADS

Sejlerskole

Lær at sejle

Ungdom

Vild med vand?

J/70 sejlads og kapsejlads

Hobie Cat

Øresunds største fleet

Sailing Concept

Firmasejlads

Klubbens flåde af både

Lej en båd

Er du bådejer – så er SKS noget for dig

Vi tilbyder brug af vores faciliteter på havnen, herunder bl.a. brug af Sejlerhuset med køkken, opholdsrum, omklædning og bad og klublokalet i forbindelse med Sejlklubbernes Spisehus, hvor du som medlem også får rabat.

Vi repræsenterer dig i havnebestyrelsen, så din stemme bliver hørt om stort og småt på havnen. Vi er altid åbne for idéer og forslag.

Vi har et godt fællesskab, snakker sammen og holder øje med hinandens både. Sæt en SKS-stander i riggen (udleveres gratis til medlemmer) eller en streamer på båden, så bliver der holdt ekstra øje med din båd. Vi advarer og hjælper også hinanden i forbindelse med ekstreme vejrforhold som f.eks. ekstra høj vandstand og/eller storm.

Klubben kan som medlem af Dansk Sejlunion give dig adgang til yderligere viden, kurser og ressourcer fra dem og adgang til at stille op i forskellige kapsejladser landet over.

Velkommen som bådejer i klubben.

Har du prøvet Sejlklubbernes Spisehus?

De nye værter hedder Peter og Stephanie og er henholdsvis uddannet kok og tjener. De har begge drevet bl.a. Glyptotekets Café i 8 år og været en del af branchen i mange år. De brænder begge to for det gode køkken med friske danske råvarer.

Som Peter siger: ”Det skal være hyggeligt og uformelt at besøge Spisehuset og vores lille Take-away Café. Vi glæder os til at servere klassisk dansk og fransk mad til sejlere og andre gode folk”

Medlemmer af SKS kan få dagens ret eller en burger og en øl eller vand til en særlig klubpris. Ring for bordbestilling her: 39 64 30 46

Information og menu: sejlklubbernesspisehus.dk

Følg med

 

Følg vores Facebook-side for de nyeste nyheder og begivenheder

 

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os

40 21 61 05