Firmasejlads

Sejlads styrker de menneskelige relationer. Giv jeres medarbejdere, partnere eller kunder en helt speciel og uforglemmelig oplevelse. Vi tilbyder skræddersyede firmaarrangementer på Øresund med base i Skovshoved Havn tæt på København, hvor varighed og indhold er aftalt på forhånd.

Skab en uforglemmelig oplevelse
I vores 28 fods racer-sejlbåde giver vi jer et indblik i hvad det vil sige at sejle matchrace. Samarbejde, timing og koordination i teamet ombord er altafgørende, og I oplever hurtig indlæring.

Tidsrammen tilpasses jer
Arrangementer kan afholdes for 6 deltagere og derover. Tidsrammen er 2 til 4 timer. Arrangementet skræddersys til netop jeres ønsker til varighed og antal deltagere for den bedste oplevelse.

Vi er specialister i store events
Med vores erfaring sikres det at alle deltagere i selv større grupper opnår en alsidig og individuel oplevelse på vandet. 

Professionelle skippere på hver båd
Hver matchrace-båd er under kommando af en af vores dygtige og veluddannede instruktører. På let forståelig vis indføres alle deltagere i deres opgaver ombord. Der er ingen krav om forudgående erfaring med sejlads.

Forplejning som I ønsker
Vi leverer alt fra kildevand til traditionelle moleøl med en sandwich. Vi anbefaler også et arrangement i vores hyggelige Klubrestaurant hvor kokken serverer den skønneste menu.

Sejlertøj til alle
Der vil være sejltøj og redningsveste til rådighed for alle deltagere. Vi anbefaler fodtøj med gummisåler der kan tåle lidt vand, samt måske et par tørre sokker i tasken. Vi har omklædning og badefaciliteter i vores Sejlerhus.

Sikkerheden er i top
Alle vores matchrace-både er godkendt af Søfartsstyrelsen til brug for event-sejlads. Under sejladserne har vi også en hurtiggående RIB-båd på vandet som dommer- og sikkerhedsbåd.

Hør hvad vi tilbyder
Ring til Kasper Helweg-Larsen på 20974391 og få en snak om jeres behov og hvordan en god dag på vandet kan optimere engagementet i jeres virksomhed.

Jeres kontaktperson
Flemming Floro Hagemann er koordinatoren som er daglig kontakt i Skovshoved Sejlklub og som har ansvaret for booking, forplejning og hyrer mandskab til sejladserne. 

Om os
De seneste 15 år har vi inviteret virksomheder og organisationer til nogle helt unikke oplevelser på vandet. Denne aktivitet håndteres i et særligt udvalg i Skovshoved Sejlklub, hvor vores erfaring med events for virksomheder kombineres med en autentisk begejstring for sejlsport, der vil kunne mærkes af alle deltagere.

Formål
Det er vores mål, at alle gæster, som har været en del af et arrangement i Skovshoved Sejlklub, går fra havnen med en følelse af, at de har fået noget helt specielt med hjem. Det uanset om arrangementet har været med fokus på socialt samvær, teambuilding eller for virksomhedens kunder.

MULIGHEDER FOR SEJLADS

Sejlerskole

Lær at sejle

Ungdom

Vild med vand?

J/70 sejlads og kapsejlads

Hobie Cat

Øresunds største fleet

Sailing Concept

Firmasejlads

Klubbens flåde af både

Lej en båd

Er du bådejer – så er SKS noget for dig

Vi tilbyder brug af vores faciliteter på havnen, herunder bl.a. brug af Sejlerhuset med køkken, opholdsrum, omklædning og bad og klublokalet i forbindelse med Sejlklubbernes Spisehus, hvor du som medlem også får rabat.

Vi repræsenterer dig i havnebestyrelsen, så din stemme bliver hørt om stort og småt på havnen. Vi er altid åbne for idéer og forslag.

Vi har et godt fællesskab, snakker sammen og holder øje med hinandens både. Sæt en SKS-stander i riggen (udleveres gratis til medlemmer) eller en streamer på båden, så bliver der holdt ekstra øje med din båd. Vi advarer og hjælper også hinanden i forbindelse med ekstreme vejrforhold som f.eks. ekstra høj vandstand og/eller storm.

Klubben kan som medlem af Dansk Sejlunion give dig adgang til yderligere viden, kurser og ressourcer fra dem og adgang til at stille op i forskellige kapsejladser landet over.

Velkommen som bådejer i klubben.

Har du prøvet Sejlklubbernes Spisehus?

De nye værter hedder Peter og Stephanie og er henholdsvis uddannet kok og tjener. De har begge drevet bl.a. Glyptotekets Café i 8 år og været en del af branchen i mange år. De brænder begge to for det gode køkken med friske danske råvarer.

Som Peter siger: ”Det skal være hyggeligt og uformelt at besøge Spisehuset og vores lille Take-away Café. Vi glæder os til at servere klassisk dansk og fransk mad til sejlere og andre gode folk”

Medlemmer af SKS kan få dagens ret eller en burger og en øl eller vand til en særlig klubpris. Ring for bordbestilling her: 39 64 30 46

Information og menu: sejlklubbernesspisehus.dk

Følg med

 

Følg vores Facebook-side for de nyeste nyheder og begivenheder

 

Vores partnere

Bliv partner

Vores partnere

Bliv partner

Skriv til os

40 21 61 05