Spørgsmål og svar

Hvad er klubmenu?
Klubmenu er kun for dig, som er medlem. Du får rabat på dagens ret, enkelte andre retter og udvalgte drikkevarer i Sejlklubbens Restaurant. Du må altid sidde i klublokalet. Du må også spise din madpakke/take Away mad her. Når du vælger at købe din mad og drikke i klubbens restaurant går en del af overskuddet tilbage til sejlklubben. Restauranten afholder også større arrangementer og har altid en flot sæsonbaseret menu.

Hvordan kommer jeg nemmest ud og sejle?
Du skal allerførst være basismedlem som koster 1.000,- årligt. Alle basismedlemmer kan leje både og sejle med RUNA når der er plads ombord. Hvis du ønsker at sejle kapsejlads eller modtage træning skal der yderligere betales et flåde kontigent og et træningsgebyr.

Hvilke både har I?
Klubbens flåde består af 3 x Hobie Cat, 3 x Laserjoller, 2 x Omega 30, 6 x Match 28 og 1 x J70. Dertil har ungdomsafdelingen Feva og Optimist joller. Du er altid velkommen til  at lære at sejle i vores sejlerskole. Her er begynderhold og “sejl med” hold – ja, der er mange muligheder.

Hvornår kan min søn lære at sejle?
Så snart dit barn fyldt 9 år. Begynderhold starter i maj og klubben har joller og kan hjælpe med hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen for dit barn god og tryg. Er dit barn ældre er der også gode muligheder – vi har større joller til to personer og sammensætter hold så alle kan være med. Kontakt vores ungdomschef her via dette link.

Kan jeg leje en båd?
Ja, hvis du kan vise, at du kan sejle og naturligvis er basismedlem. Vi har flere bådtyper og her i dette link kan du læse mere om krav og ansvar.

Hvorfor er der ingen der tager telefonen?
Vores kontakt nummer er 40216105 og Flemming er sekretær i dagtimerne. Kontoret er åbent for besøg onsdag eftermiddag indtil spisetid i sommerhalvåret. Du er velkommen til at vælge en af os andre her, hvis nummeret er optaget. Ohøj!

Hvordan får man et medlemskort?
Du kan bruge din Klubmodul App som medlemskort. Men du kan også hente et klassisk medlemskort – så længe lager haves – på kontoret hver onsdag 14:00 – 18:00. Klubbens restaurant kan kræve, at du kan vise, at du er medlem ved køb af Klubmenu.

Hvad er en nøglebrik?
Som medlem kan du købe en nøglebrik for 200,- og få adgang til vores faciliteter, sejlerhus med bad og toilet og m.m. – henvend dig på kontoret i åbningstiden onsdag 14:00-18:00. PS. Når du ikke er medlem mere skal du naturligvis aflevere din nøgle.

Hvorfor koster det så meget?
Et kontigent koster kun 1.000,- årligt men hvis du træner og sejler kapsejlads med træning er der omkostninger for sejl og vedligeholdelse af materiel. Flådekontigentet gør at klubben kan veligeholde en stor flåde samt afholde en attraktiv sejlklub, sejlerskole med både trænere, instruktører og stævnearrangører.

Hvad sker der udenfor sæsonen?
Klubliv og sejlads er også netværk og sociale arrangementer udenfor sæsonen. Om vinteren afholder vi foredrag, julehygge med andespil, generalforsamling, hyggemiddage m.m. Klubben er det du gør den til, ved blot at deltage eller bidrage til alles fælles interesse: sejlads og klubliv. Velkommen til 😉

Hvad er snyd?
Skovshoved Sejlklub er berygtet for sit raflehold. Her spilles “Snyd” som er et hyggeligt spil. Her mødes store tanker og solide holdinger i den erfarne aldersklasse. Hver uge rafles der og der er plads til nye på holdet. Se side 2 i søforklaring her.

Flemming Floro Hagemann
Klubsekretær