Vi sejler for at vinde

 

SKS Sport henvender sig til dig, som ser sejlads som en konkurrence sport. Hvis du er under 18 år, så kig under SKS Ungdom. Ellers er der umiddelbart mulighed for at sejle kapsejlads i J/70, Hobie Cat og Laser Jolle. Er du mere uerfaren, så kig evt. under SKS Sejlerskole, hvor der også er kapsejladshold i Match 28 om onsdagen.

I forhold til J/70 har klubben 1 båd som benyttes til træning og kapsejlads. På sigt er målet at anskaffe én mere, men vi samarbejder også med øvrige klubber og deltager ofte i fælles træning.

I forhold til Hobie Cat, så kan du læse mere nederst på denne side.  Klubben har 3 Hobie Cats, så det er nemt at komme i gang, men der er dog ingen begyndertræning, så du skal kunne sejle, for at komme i gang med Hobie.

I forhold til Laser, så skal du kontakte Kasper, som også står for SKS Ungdom (kontaktoplysninger finder du under SKS Ungdom). Klubben har 3 Laser joller. 

Hvis punkterne nedenfor passer dig – så kontakt os i dag

  • Du elsker kapsejlads 
  • Du er typen der læser om sejlsport, kapsejladser, båddesign o.s.v. i din fritid
  • Du gerne vil blive en rigtig dygtig kapsejler, og måske danmarksmester en dag 
  • Du er over 18 år, og vil gerne træne minimum 1 aften hver uge I sommerhalvåret, og måske deltage i kurser, stævner og sejler-camps 
  • Du synes at det er fedt at lære om avanceret trim, taktik, sejl og teknik

SKS Sport tilbyder dig 

  • Træning og sparring mod andre sportslige kapsejladsbåde 
  • Anvendelse af sports-sejlbåde og udstyr som har høj standard, og som vil være konkurrencedygtige til stævner 
  • En mulighed for at finde sammen med andre ligesindede i teams. 
  • Deltagelse I kapsejladser I klubbåde eller gennem vores netværk

Målet for SKS Sport J/70 er at gøre det godt i Sejlsportligaen. Vi har erfarne sejlere, og vi har en bred trup, hvor vi også kan finde en plads til dig.

Kontakt Jan Peter Andersen og hør om mulighederne. 

Hobie sejllads

Hobie Cat’en er en hurtig og sjov katamaranklasse,  med sejlere fra 15 – 70 år. Det kræver en del øvelse at styre farten og kræfterne, og besætningsvægten bør være  110 – 150 kg. Til stævner skal man veje mindst  129,4 kg (119 kg. for visse ungdomstævner). Hobiesejlads kræver våddragt eller tørdragt, da badeture forekommer !

Hobie klassen er kendt for vores ”hobie way of life” – der udmønter sig i stor hjælpsomhed, afslappet stil og hyggelige arrangementer.  Vi er en del af en stor verdensomspændende organisation med rigtig mange store internationale stævner. Se mere på DHCA’s  hjemmeside :  www.denmark.hobieclass.com

I Skovshoved Sejlklubs Hobie afdeling (fleet 815) er vi p.t. 35 sejlere. I sæsonen 2019/20 træner vi fra Skovshoved hver weekend (når vejret tillader) i vintermånederne og torsdag i den varmere tid med, efterfølgende grillmad. Vi afholder i år desuden en træningsweekend, to hobiestævner og flere sociale tøraftener  i Skovshoved.

Vi instruerer og hjælper meget gerne nye hobiesejlere, men egentlig sejlerskole holder vi ikke. Det kræver derfor god jolleerfaring at sejle i klubhobierne.

Hobieafdelingen har sin egen Facebookside ”Hobie Fleet 815”, hvor træning, ture, stævner og  arrangementer  annonceres eller aftales.

SKS råder over tre Hobie 16 Spi til klubsejlads. Sejl mm.opbevarer vi i en container på havnen, og vi har tre trailere, til at køre vores hobier omkring på, til stævner herhjemme og i udlandet.

Hobie information
Claus Engelsen
henrietteogclaus@hotmail.com

Jan Peter Andersen (JP)
Formand for SKS Sport

Mobil: 20 73 60 45
Mail: sport@skovshovedsejlklub.dk
Følg os på Facebook