Vi sejler for at vinde

SKS Sport henvender sig til dig, som ser sejlads som en konkurrence sport. Du sejler vores J70 med nye sejl og benytter den til træning og kapsejlads, På sigt er målet at anskaffe én mere, men vi samarbejder med øvrige klubber og deltager ofte i fælles træning. Aktuelt arbejdes der på at skabe en fælles kapsejlads aften hver uge sammen med naboklubberne.

Hvis punkterne nedenfor passer dig – så kontakt os i dag

• Du elsker kapsejlads
  • Du er typen der læser om sejlsport, kapsejladser, båddesign o.s.v. i din fritid
  • Du gerne vil blive en rigtig dygtig kapsejler, og måske danmarksmester en dag
  • Du er over 18 år, og vil gerne træne minimum 1 aften hver uge I sommerhalvåret, og måske deltage i kurser, stævner og sejler-camps
  • Du synes at det er fedt at lære om avanceret trim, taktik, sejl og teknik

SKS Sport tilbyder dig

• Træning og sparring mod andre sportslige kapsejladsbåde (J/70 og M28)
  • Anvendelse af sports-sejlbåde og udstyr som er højeste standard, og som vil er konkurrencedygtig til stævner
  • En mulighed for at finde sammen med andre ligesindede i teams.
  • Deltagelse I kapsejladser I klubbåde eller gennem vores netværk

Målet for SKS Sport er at deltage vinde Sejlsportligaens 1. division. Vi har erfarne sejlere og vi har en bred trup, men hvorfor ikke gøre det sjovere for flere? Kom og deltag, og vi lover dig at du vil blive en af de bedste.

Skovshoved Sejlklub bliver i 2020 igen arrangør af Sejlsportsligaen.

Hobie sejllads

Hobie Cat’en er en hurtig og sjov katamaranklasse,  med sejlere fra 15 – 70 år. Det kræver en del øvelse at styre farten og kræfterne, og besætningsvægten bør være  110 – 150 kg. Til stævner skal man veje mindst  129,4 kg (119 kg. for visse ungdomstævner). Hobiesejlads kræver våddragt eller tørdragt, da badeture forekommer !

Hobie klassen er kendt for vores ”hobie way of life” – der udmønter sig i stor hjælpsomhed, afslappet stil og hyggelige arrangementer.  Vi er en del af en stor verdensomspændende organisation med rigtig mange store internationale stævner. Se mere på DHCA’s  hjemmeside :  www.denmark.hobieclass.com

I Skovshoved Sejlklubs Hobie afdeling (fleet 815) er vi p.t. 35 sejlere. I sæsonen 2019/20 træner vi fra Skovshoved hver weekend (når vejret tillader) i vintermånederne og torsdag i den varmere tid med, efterfølgende grillmad. Vi afholder i år desuden en træningsweekend, to hobiestævner og flere sociale tøraftener  i Skovshoved.

Vi instruerer og hjælper meget gerne nye hobiesejlere, men egentlig sejlerskole holder vi ikke. Det kræver derfor god jolleerfaring at sejle i klubhobierne.

Hobieafdelingen har sin egen Facebookside ”Hobie Fleet 815”, hvor træning, ture, stævner og  arrangementer  annonceres eller aftales.

SKS råder over tre Hobie 16 Spi til klubsejlads. Sejl mm.opbevarer vi i en container på havnen, og vi har tre trailere, til at køre vores hobier omkring på, til stævner herhjemme og i udlandet.

Hobie information
Claus Engelsen