Firmasejlads

Sejlads styrker de menneskelige relationer. Giv jeres medarbejdere, partnere eller kunder en helt speciel og uforglemmelig oplevelse. Vi tilbyder skræddersyede firmaarrangementer på Øresund med base i Skovshoved Havn tæt på København, hvor varighed og indhold er aftalt på forhånd.

Skab en uforglemmelig oplevelse
I vores 28 fods racer-sejlbåde giver vi jer et indblik i hvad det vil sige at sejle matchrace. Samarbejde, timing og koordination i teamet ombord er altafgørende, og I oplever hurtig indlæring.

Tidsrammen tilpasses jer
Arrangementer kan afholdes for 6 deltagere og derover. Tidsrammen er 2 til 4 timer. Arrangementet skræddersys til netop jeres ønsker til varighed og antal deltagere for den bedste oplevelse.

Vi er specialister i store events
Med vores erfaring sikres det at alle deltagere i selv større grupper opnår en alsidig og individuel oplevelse på vandet. 

Professionelle skippere på hver båd
Hver matchrace-båd er under kommando af en af vores dygtige og veluddannede instruktører. På let forståelig vis indføres alle deltagere i deres opgaver ombord. Der er ingen krav om forudgående erfaring med sejlads.

Forplejning som I ønsker
Vi leverer alt fra kildevand til traditionelle moleøl med en sandwich. Vi anbefaler også et arrangement i vores hyggelige Klubrestaurant hvor kokken serverer den skønneste menu.

Sejlertøj til alle
Der vil være sejltøj og redningsveste til rådighed for alle deltagere. Vi anbefaler fodtøj med gummisåler der kan tåle lidt vand, samt måske et par tørre sokker i tasken. Vi har omklædning og badefaciliteter i vores Sejlerhus.

Sikkerheden er i top
Alle vores matchrace-både er godkendt af Søfartsstyrelsen til brug for event-sejlads. Under sejladserne har vi også en hurtiggående RIB-båd på vandet som dommer- og sikkerhedsbåd.

Hør hvad vi tilbyder
Ring til Kim Bruhn Petersen og få en snak om jeres behov og hvordan en god dag på vandet kan optimere engagementet i jeres virksomhed. 

Jeres kontaktperson
Flemming Floro Hagemann er koordinatoren som er daglig kontakt i Skovshoved Sejlklub og som har ansvaret for booking, forplejning og hyrer mandskab til sejladserne. 

Om os
De seneste 15 år har vi inviteret virksomheder og organisationer til nogle helt unikke oplevelser på vandet. Denne aktivitet håndteres i et særligt udvalg i Skovshoved Sejlklub, hvor vores erfaring med events for virksomheder kombineres med en autentisk begejstring for sejlsport, der vil kunne mærkes af alle deltagere.

Formål
Det er vores mål, at alle gæster, som har været en del af et arrangement i Skovshoved Sejlklub, går fra havnen med en følelse af, at de har fået noget helt specielt med hjem. Det uanset om arrangementet har været med fokus på socialt samvær, teambuilding eller for virksomhedens kunder.

Kim Bruhn-Petersen
Formand for Sailing Concept

Mobil: 40 25 05 39
Mail: sailingconcept@skovshovedsejlklub.dk
Følg os på Facebook