Søforklaringer

Denne side handler om hvordan SKS opleves i tekst og billeder. Udvalget hjælper gerne med en invitation eller et billede. Læs her om måden vi kommunikerer på, om logo, om farver, om klubtøj og meget mere. Hvis du ikke finder det du søger her – så kontakt udvalget her på siden.

Designpolitik
Klubtøj, Logo og farver. Læs SKS Designpolitik her. Har du spørgsmål kontakt den ansvarlige her på siden.

SKS Logo til download
Logo 40 mm i farver i CMYK (print)  Download
Logo 40 mm i positiv version (sort) Download
Logo 40 mm i negativ version (hvid)  Download

Har du brug for at informere?
Ønsker du at udsende en besked til medlemmerne kan du kontakte klubbens kontor eller skrive på klubbens officielle facebook side.

Vil du gerne lægge noget på hjemmesiden?
Kontakt Søren Moesgård som er ansvarlig for hjemmesiden. I SKS kommunikation deltager Poul Kjær og Anne Klint Bergh, ligesom Flemming Hagemann på kontoret assisterer med Kalenderen.

Billeder og illustrationer
Klubben vil gerne oprette et billedarkiv. Med navns nævnelse af fotograf/sejler. Bl.a. fordi vi savner billeder og fordi vi mener at vi bør respektere og belønne dem der tager gode billeder til klubben. Vi er på Instagram

Video eller dronefilm
Har du en video eller producerer du videoer så henvend dig endelig. Vi vil gerne høre fra dig.

Nyheder på facebook
Nyheder deles af alle på vores officielle Facebooks side. Vi har også opslag på hjemmesiden og det er primært vigtige beskeder f.eks om Corona situationen, resultater og medlemstilbud.

Søforklaringer …
Her på siden kan kan du læse seneste udgave af Søforklaringer. Bestyrelsen er afsender, og vi hører gerne hvis nogen har noget på hjerte som vi kan bringe med i næste nummer.

Søforklaringer 05

Søforklaringer 04