Velkommen i “klubben”

Skovshoved Sejlklub er din lokale sejlklub med historiske rødder i Skovshoved. Klubben fyldte 100 år i 2022 – link her til fotos. Hvis du gerne vil være medlem koster det kun 1000,- årligt. Som medlem får du rabat i vores spisehus, og du kan deltage i vores aktiviteter. Er du bådejer, ung jollesejler eller vil lære at sejle på vores sejlerskole? Her i klubben er der en vifte af muligheder. Også uden at have duelighedsbevis må du komme med ud og sejle med vores historiske skib Runa. Vi sejler hver torsdag eller efter behov. Vores aktiviteter kan ses i menuen/kalender. Kom ned på havnen og mød klubben – du er altid velkommen. 

 

At sejle er at leve – hele livet. Kom og del oplevelsen og oplev Øresund – Her lærer du en større verden at kende. SKS Klubliv arrangerer begivenheder og aktiviteter på land for alle klubbens medlemmer. Og du er velkommen – hver gang. Følg med i kalenderen og se næste begivenhed i sejlklubben.

 

Godt mod stress og dårligt selvværd
Vi oplever at flere fortæller om hvor dejligt det føles at få vind og bølger tæt på. Vi ved det godt – det smitter og gør én glad. Både de unge og erfarne – så kom og sejl på Øresund – du fortryder næppe.

Her er plads til alle
Du behøver ikke være aktiv sejler for at være medlem i Skovshoved Sejlklub. Vi har et sjovt netværk med bådejere, skolesejlere, kapsejladssejlere, tidligere bådejere. Sejler dit barn i klubben er du som voksen også velkommen i vores fredagscafé og klubhus.

Medlemstilbud i Sejlklubbernes Spisehus
Du kan som medlem arrangere din fødselsdag eller altid få mulighed for at låne sejlerhuset til foredrag eller andre aktiviteter. Kontakt spisehuset og fortæl om dine ønsker. Hjemmesiden kan du se via linket her på siden.

Klubmenu
Der tilbydes en klubmenu med drikkevarer til en særlig klubpris. Spørg efter dagens klubmenu.

Sejl med vores flåde
Som medlem får du mulighed for at sejle i vores joller og både. Vi har alt lige fra Optimist til Hobie Cat og også den helt nye J70. Vi ejer større turbåde og vi er netop nu ved at investere i større både – til undervisning og tursejlads.

Sejlerhuset og Sandslottet
Med en nøglebrik får du adgang til vores dejlige faciliteter på havnen og du bliver en del af et socialt netværk, hvor alle deler glæden ved at sejle. Vi har sejlerhuset som har køkken og undervisningslokale, omklædning og bad, samt udendørs grill. Lokalet kan udlånes efter aftale. De unge har deres eget klubhus ”Sandslottet” hvor der ligeledes findes bad og omklædning.

Vi skaber værdi for alle bådfolk
Klubben har fokus på at hjælpe bådejerne. Som medlem vil du opleve et aktivt udvalg der bidrager med sikkerhed og tryghed i havnen. Du er velkommen til at høre mere: kontakt udvalgets formand, Mikkel Thomsen, mikkel@thomsen.mail.dk

Skovshoveds optimister har det sjovt
Klubliv handler også om trivsel, at deltage socialt og være en god kammerat. Klubbens mange frivillige gør en stor indsats for at børn og unge får en god start på vandet. Klubben afholder en fest i januar hvor de mange frivillige hyldes og festen er en vigtig social begivenhed på tværs af klubbens mange medlemmer.

Standerfest med gratis frokost
Hvert år i april fejres den kommende sæson med kanonsalut og traditionen tro byder klubbens restaurant på frokost med et stort klassisk sildebord. Tilmelding er nødvendig.

Fredags-café
Hver fredag i sommersæsonen igennem er der klokken 17:00 -19:00 ”Fredagscafé” i Sejlerhuset. Alle medlemmer samt familie og venner er velkomne. Klubben giver en gratis sodavand og chips. Øl og vin kan købes til ”kassepris” Hvis du overvejer at blive medlem er du velkommen til at møde op og høre om livet i havn og klub.

Sejl med RUNA – Danmarks ældste lystfartøj
Hver torsdag deltager vi i træbådenes kapsejlads i Svanemøllehavnen. Har lyst til at lære dette fine skib at kende så er du velkommen.

Medlemspris
Det koster 1000,- årligt 
Gå til tilmelding siden

Velkommen til og må vinden være med dig 😉

Ulla Thor-Jensen
Formand for SKS Klubliv

Mobil: 26 37 37 79
Mail: klubliv@skovshovedsejlklub.dk
Følg os på Facebook