Bliv glad i låget!

Vi ved det godt – det virker. Ethvert barn der prøver ruschebanen første gang, løber hurtigt op igen – og igen – fordi det er sjovt. Sådan er det også med sejlads. At sejle er at leve – hele livet. Kom og del oplevelsen og oplev Øresund – Her lærer du en større verden at kende. SKS Klubliv arrangerer begivenheder og aktiviteter på land for alle klubbens medlemmer. Og du er velkommen – hver gang. Følg med i kalenderen og se næste begivenhed i sejlklubben.

Godt mod stress og dårligt selvværd
Vi oplever at flere fortæller om hvor dejligt det føles at få vind og bølger tæt på. Vi ved det godt – det smitter og gør én glad. Både de unge og erfarne – så kom og sejl på Øresund – du fortryder næppe.

Her er plads til alle
Du behøver ikke være aktiv sejler for at være medlem i Skovshoved Sejlklub. Vi har et sjovt netværk med bådejere, skolesejlere, kapsejladssejlere, tidligere bådejere. Sejler dit barn i klubben er du som voksen også velkommen i vores fredagscafé og klubhus.

Medlemstilbud i Restaurant Sejlklubberne
Du sparer typisk 10-20% på mad og drikke. Vis blot dit medlemskort til tjeneren. Restauranten har et lokale som er forbeholdt medlemmer af sejlklubberne KDY og SKS.

Drikkevarer med rabat:
Vand eller øl: Kun 20,- Stor Fadøl: 30,- Vin: 50,- Kaffe: 20,-

Klubmenu
Vælg mellem dagens ret, Sandwich med pommes eller havnes bedste burger m. pommes. Til alle retter kan du vælge mellem sodavand, øl, eller vin: Kun 110,-

Rabat i butikker
Som medlem opnår du netop nu 10% rabat på dine indkøb i Nordbjærgs butik som ligger i den sydlige del af havnen.

Sejl med vores flåde
Som medlem får du mulighed for at sejle i vores joller og både. Vi har alt lige fra Optimist til Hobie Cat og også den helt nye J70. Vi ejer større turbåde og vi er netop nu ved at investere i større både – til undervisning og tursejlads.

Sejlerhuset og Sandslottet
Med en nøglebrik får du adgang til vores dejlige faciliteter på havnen og du bliver en del af et socialt netværk, hvor alle deler glæden ved at sejle. Vi har sejlerhuset som har køkken og undervisningslokale, omklædning og bad, samt udendørs grill. Lokalet kan udlånes efter aftale. De unge har deres eget klubhus ”Sandslottet” hvor der ligeledes findes bad og omklædning.

Vi skaber værdi for alle bådfolk
Klubben har fokus på at hjælpe bådejerne. Som medlem vil du opleve et aktivt udvalg der bidrager med sikkerhed og tryghed i havnen. Du er velkommen til at høre mere: kontakt udvalgets formand, Mikkel Thomsen, mikkel@thomsen.mail.dk

Skovshoveds optimister har det sjovt
Klubliv handler også om trivsel, at deltage socialt og være en god kammerat. Klubbens mange frivillige gør en stor indsats for at børn og unge får en god start på vandet. Klubben afholder en fest i januar hvor de mange frivillige hyldes og festen er en vigtig social begivenhed på tværs af klubbens mange medlemmer.

Standerfest med gratis frokost
Hvert år i april fejres den kommende sæson med kanonsalut og traditionen tro byder klubbens restaurant på frokost med et stort klassisk sildebord. Tilmelding er nødvendig.

Fredags-café
Hver fredag i sommersæsonen igennem er der klokken 17:00 -19:00 ”Fredagscafé” i Sejlerhuset. Alle medlemmer samt familie og venner er velkomne. Klubben giver en gratis sodavand og chips. Øl og vin kan købes til ”kassepris” Hvis du overvejer at blive medlem er du velkommen til at møde op og høre om livet i havn og klub.

Sejl med RUNA – Danmarks ældste lystfartøj
Hver torsdag deltager vi i træbådenes kapsejlads i Svanemøllehavnen. Har lyst til at lære dette fine skib at kende så er du velkommen.

Medlemspris
Det koster 1760,- årligt for aktiv over 18 år. Ekstra person/ægtefælde, plus 990,-
Gå til tilmelding siden

Velkommen til og må vinden være med dig 😉