Vi lægger banen i Øresund

Årets stævner

Vi afholder flere stævner i 2020. I vores kalender se hvornår og hvilke stævner vi har på programmet. Men vi kan lige nævne at vi hvert år afholder Mellerup Cup for Knarr både og SIF Cup for optimister.

Skovshoved Sejlklub rykkede op i 1. division i 2019 og deltager i årets fire stævner. Finalen afholdes i Skovshoved havn hvor klubben afholder stævnet. Der afholdes to stævner som foregår over to weekender. Se hvornår i kalenderen.

Vi har erfaring og faciliteterne

Skovshoved er en fantastisk havn med god plads med gode forhold for tilskuere og netop fordi beliggenheden med optimale vindforhold og nærheden til vandet her, gør at alle stævner afholdes i godt samarbejde med de øvrige aktive klubber og bådejere i havnen. Med egne gummibåde og dommerbåd, ligesom gode lokaler med radioer og internet kan vi skabe gode rammer for sporten på vandet.

Lars Marqvart Jørgensen
Formand for SKS Kapsejlads