Info fra Sejlklubbernes Restaurant

Ændringer i åbningstider og menu

Vores klubrestaurant på Skovshoved havn er i øjeblikket hårdt ramt af samme udfordring, som gælder for det meste af restaurationsbranchen, nemlig akut mangel på mandskab i både køkken og tjenerstab.

Derfor vil der i en midlertidig periode være begrænsede åbningstider for servering i restauranten, og restaurantens personale vil i stedet sørge for, at åbningstiden for Take Away’en bliver udvidet. Klublokalet i SYD vil være åben for klubbernes medlemmer i samme tidsrum som Skovs Take Away. Det er ligeledes i Skovs Take Away hvor medlemmerne vil kunne bestille og afhente mad og drikke, som kan nydes i Klublokalet. Der vil således fortsat være mulighed for at spise i klubrestauranten alle ugens dage.

Vi håber på medlemmernes forståelse for den ekstraordinære situation. Restauranten vil gå tilbage til almindelige åbningstider, så snart personalesituationen er normaliseret.

Medlemmerne henstilles fortsat til at bestille i god tid, når større grupper ønsker at spise i klubrestauranten. Så kan Take Away-personalet lettere have maden klar, når flere besætninger fx kommer i land efter aftensejlads. Sommermenuen er i øvrigt netop opdateret med Burrata Salat, Flammegrillet laks og Salat med varmrøget laks.

De udvidede åbningstider for Take Away’en vil være som følger:

Mandag – Onsdag:  kl. 9 – 21
Torsdag – Lørdag:  kl. 9 – 19
Søndag kl. 9 – 15

Restaurantens nye åbningstider:

Mandag – Onsdag:  lukket
Torsdag – Lørdag:  kl. 12 – 22
Søndag: kl. 12 – 15

Skulle I have ris eller ros til restauranten i øvrigt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ønsker at skabe en god restaurantoplevelse for klubbernes medlemmer og for alle øvrige besøgende på havnen, uanset de vanskelige vilkår vi i øjeblikket oplever.

Med ønsker om en god sommer.

Peter Mose
Sejlklubbernes Restaurant