Ny smagsoplevelse!

Sejlklubbernes restaurant slog skærtorsdag bogstaveligt dørene op til et nyt kapitel på Skovshoved havn. Med en helt nyindrettet takeaway med egen indgang direkte fra kaj til mad. Dette til stor tilfredshed for de mange besøgende på havnen i påskedagene.

 

 

Velkommen til Sejlkubbernes Restaurant – takeaway

Ejer Peter Mose udtaler ”Vores mål er, at skabe en lille oase, hvor de sejlende og besøgende på havnen kan købe lækre færdiglavede retter lige til at tage med hjem og varme, delikate oste, mælk, charcuteri fra Rævhede Naturprodukter, nybagt brød og lækre takeaway retter”. Alle varerne er nøje udvalgt efter den gode smagsoplevelse og brødet bages om morgenen i restaurantens køkken. To go-kaffen er slow malet fra Kafferiet og sælges også som hele bønner på pose. Der kræses for de gode råvarer og Peter går ikke på kompromis med kvaliteten.

 Peter Mose overtog i januar 2021 forpagtningen af Sejklubbernes restaurant og ønskede med åbningen af takeaway delen at byde lokalmiljøet velkommen. ”Vi har arbejdet på højtryk for at åbne op for takeaway og vi arbejder videre med renoveringen og færdiggørelse af restauranten. Vi glæder os til at åbne for udendørsserveringen i april og byde gæsterne indenfor i maj måned, når regeringen åbner op” udtaler Peter Mose.

 På trods af Peter Moses unge alder, blot 37 år, har han mange års erfaring bag sig. Som lille knægt, blot 16-år gammel startede han i lære i køkkenet på Sølyst – Den Kongelige Skydebane. Derudover har han arbejdet i køkkenet på Ensamble og har været med til at starte Gourmandiet på Østerbro. I dag driver og bor han på Trekroner Fort sammen med sin kæreste Ayoe og deres to børn Saxo og Luna. Hver morgen og aften sejler han fra Trekroner Fort og ind mod fastlandet. Han er derfor altid klar på en god sø historie eller vejropdatering.  

 Åbningstider: mandag – søndag fra kl. 10.00 – 19.00  

 Følg udviklingen på Restaurant Sejlklubbernes Facebook og Instagram side. Her vil vi løbende præsentere sortimentet, renoveringen af restaurant og besætningen.