Foråret genåbner

Hold ud – solen varmer mere nu – så jeg ser fremad. Opslaget her er skrevet hjemmefra – fordi danmark stadig er lukket ned – og øv hvor dog jeg savner “de gode gamle dage” hvor man bl.a. kunne blive klippet!.. Mit hår trænger til at blive klippet, men en sejlerkasket kan nok holde rede på udfordringen.

Foråret og sæson 2021 kommer til os alle uanset mit lange hår og den lidt lange (gen)åbning af danmark.

Glæd jer til en ny sæson!

 

 

Velkommen til SKS – nu med ny restaurant
Glæd dig til den nye “Sejlklubbernes restaurant” med en helt ny indretning og med en overraskelse ud mod havnens sejlere og gæster: En særlig indgang i bygningen til køb af færdigretter og lidt proviant til sejlturen – eller en hurtig middagsret med hjem.

Sejlerskolen begynder at gøre klar
Vores frivillige og medlemmer på sejlerholdene begynder at gøre bådene klar her i slutningen af marts og april. Herefter starter holdsejlads i maj. Masser af nye medlemmer. I efteråret oplevede vi mange henvendelser om bl.a. behov for navigagtionskursus – men Coronaen drillede igen – som bekendt. Men vi håber på en god sæson.

Bådeejerne pipler frem af vinterens skjul
Man kan altid fornemme forårets komme – der dukker folk op i bådene på land og havnes erhverv får travlt igen. Der skal rengøres og måske renoveres? Jeg skal selv ned og finde stigen frem og ind til Nordbjærg’s og finde en svamp og noget shampoo. SKS bådejudvalg har god viden og erfaring om vedligehold og vi opfordrer til at deltage netværket. Vi ses på havnen.

Du skal være varmt velkommen!
Kender du én som gerne vil lære at sejle eller som drømmer om at sejle i egen båd en dag, så giv vedkommende muligheden for at blive medlem af SKS. Medlemsskab koster blot 1.000,- om året og så støtter man bl.a. vores flåde og vores ungdom.

Sejlklubben genåbner ikke – den er altid aktiv – året rundt!
Trods Corona og restriktioner har sekretariat, udvalg og bestyrelse arbejdet. Der har været nogen træningssejladser i vinteren – dog med restriktioner. Se også kalenderen som opdateres løbende. Standerhejsning for sæson 2021 forventes afholdt weekenden 24-25. april, klokken 12:00. Tilmelding via klubmodul når som helst – vi glæder os.

Med venlig hilsen
Søren Moesgård – på vegne af kommunikationsudvalget i SKS