Generalforsamling ændret!

Ændring: Skovshoved Sejlklub ændrer generalforsamlingen til et digitalt informationsmøde. Der udsendes information om hvordan du deltager dagen før på tirsdag. Vi ses (online) på onsdag den 24/2 klokken 19:00. 

Læs invitation og dagsorden her

 

 

Bliv hjemme
“Traditionen tro” gælder ikke for denne generalforsamling. Vi må ikke forsamles og derfor forsøger vi at gøre det næstbedste – “online”- og vi har allerede afholdt bestyrelsesmøder hver for sig – med computeren foran, ligesom visse af jer sikkert allerede har erfaring med den teknologi.. 

Mere information kommer
Formanden vil allerede nu gå i gang med at skrive sin beretning og vi sender naturligvis nærmere information ud. Har du forslag eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden eller kontoret.

Vi ser fremad med tålmodighed – pas godt på jer selv!

Med venlig hilsen Bestyrelsen og
Lars Marqvart Jørgensen,
Formand SKS