Generalforsamling

Skovshoved Sejlklubs indkalder hermed alle medlemmer til at deltage online: Onsdag den 24/2 klokken 19:00. Med de seneste Corona restriktioner forbereder vi derfor at afholde generalforsamlingen via din computer eller mobil. Alle vil modtage nærmere information om hvordan man kan forberede sin deltagelse.

Bliv hjemme
“Traditionen tro” gælder ikke for denne generalforsamling. Vi må ikke forsamles og derfor forsøger vi at gøre det næstbedste – “online”- og vi har allerede afholdt bestyrelsesmøder hver for sig – med computeren foran, ligesom visse af jer sikkert allerede har erfaring med den teknologi..

Mere information kommer
Formanden vil allerede nu gå i gang med at skrive sin beretning og vi sender naturligvis nærmere information ud. Har du forslag eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden eller kontoret.

Vi ser fremad med tålmodighed – pas godt på jer selv!

Med venlig hilsen Bestyrelsen og
Lars Marqvart Jørgensen,