Ny forpagter

Ny forpagter i Restaurant Sejlklubberne i Skovshoved Havn

KDY/SKS har i en periode været i gang med at finde en ny forpagter til at drive Restaurant sejlklubberne Skovshoved Havn.

Vi modtog flere meget kvalificerede ansøgere, og vi har nu valgt, alene at fortsætte forhandlingerne med Peter Mose. Vi forventer snarest at få aftalen endelig på plads, således at Peter kan starte op på driften af Restauranten i begyndelsen af 2021..

Vi glæder os til at kunne byde Peter velkommen til Skovshoved Havn. Peter driver i dag restauranten på Trekroner Fortet, og vil fortsætte med dette fremover. Peter blev uddannet til kok  i 2005, og har siden arbejdet indenfor kokkefaget. I 2010 overtog Peter driften af restaurant /aktiviteten på Trekroner Fortet.

Vi vil samtidig takke Per Voss for den flotte indsats han har ydet de seneste 5 år – og vi ønsker ham god vind fremover.

KDY/SKS