Klubben åbner …

Fredags Café åbner igen Fredag den 12. juni. Lørdag fejrer Øresunds sejlklubber at Danmark åbner op efter Corona. Standerhejsning afholdes sammen med Jubisejladsen den 22. august. SKS Ungdom, Sejlerskole og Sport kan nu træne og instruere lettere men dog er der forholdsregler. Knarr kapsejlads starter op hver torsdag og alle skal stadig respektere retningslinierne fra Gentofte kommune og Dansk Sejlunion om Corona.  Følg med på Facebook eller se kalenderen her 

 

 

SKS Kapsejlads
Knarr sejlerne starter deres kapsejlads hver torsdag. Det gode dommerskib Codan er netop blevet renoveret med både farve og ny teknologi så er 100% kystens sejeste dommerskib. Vi takker Monberg, Mellerup og Leerbech for deres fantastiske indsats.

SKS Sejlerskole
Her er der stadig åbent for nye aspiranter. Skolen har netop nu over 75 elever fordelt på flere fartøjer. RUNA sejler hver torsdag og deltager i Københavnske Træbådssejleres kapsejlads. Vindstyrken bestemmer om sejladsen foretages, da det er et sjældent skib.

SKS Klubliv
Første fredags netværk afholdes i Sejlerhuset kl 17 – 19 og vejret bestemmer om vi sidder udenfor. Øl og vand betales med MobilePay. Kom glad og mød dine medlemmer og hør historier. Vi glæder os til gensyn med mange.

SKS Flåde
SKS har købt nye (brugte) både til klubben – senest to Omega som bliver en del af Sejlerskolen – og nye Fevajoller er måske også på vej.

Kontakt klubbens sekretær, Flemming Floro Hagemann for yderligere information.

Med venlig hilsen
Søren Moesgård
SKS Kommunikation