Velkommen til den blå sejlklub

Skovshoved Sejlklubs nye profil afspejler vores helt særlige beliggenhed. Vi har 180 graders frit udsyn på Øresunds blå horisont hvor der afholdes internationale kapsejladser, fremtidens vindere læres op og tursejlerne nyder de gode faciliteter i både klub og havn.

 

 

Velkommen til Skovhoveds lokale sejlklub.
Har du lyst til at være medlem af en rigtig sejlklub? Der er flere fordele ved et medlemsskab, f.eks specielle klubpriser i vores restaurant – mulighed for sejlerskole – fredagscafé – foredrag eller kapsejlads med Danmarks ældste lystbåd, Runa. Er du til fart og trim kan du deltage i kapsejladser eller lære af de bedste sejlere – vi er netop kommet i første division i Sejlsportsligaen.

Vi skaber værdi for alle bådfolk i havnen
Som medlem vil du opleve et aktivt udvalg der bidrager med sikkerhed og tryghed i havnen. Vi er en del af havnebestyrelsen og med din deltagelse styrkes dette arbejde.

Er dit barn optimist? Vil du lære at sejle eller har du allerede båd?
Vi dækker alle behov og når det er koldt og mørkt udenfor om vinteren, har vi vores dejlige klubhus med restaurant med bl.a. Jazz, Mortens aften, Andespil og frokost til jul. Med en nøglebrik får du adgang til vores dejlige faciliteter på havnen og du bliver en del af et socialt netværk, hvor alle deler glæden ved at sejle.

Kontakt klubbens sekretær, Flemming Floro Hagemann for yderligere information og bliv en del af Skovshoved Sejlklub.

Du skal være varmt velkommen!

Med venlig hilsen
Lars Marqvart Jørgensen
Formand SKS